Details
Brassica oleracea alboglabra
Bloeiende Pak Choy
Het jonge blad wordt compleet met bloem geoogst. Heeft een Pak Choi achtige smaak. Rijk aan vitamine C. Afsnijden op ca.25 cm lengte, zodat u een lang seizoen kunt blijven oogsten.
zaaien: maart – sept
oogsten: juli – nov
ca. 500 zaden
Tuinzaden groentezaden pakchoyzaden Choysumzaden
Choy Sum Brassica oleracea alboglabra
Herkomst: Azië. Choy Sum is familie van de pakchoi met witte stengels en een donkergroen blad. Ze kan, zoals de meeste bladgroente worden gekookt, gewokt, gestoofd en zeker ook rauw worden gegeten of in soepen worden worden verwerkt. Choi Sum is rijk aan caroteen (pro-vitamine A), calcium en voedingsvezels, maar biedt ook kalium en foliumzuur.
Kweekwijze: Zaaien onder glas vanaf maart of later in vollegrond
Tip: Heerlijk in combinatie met vis.
Specificaties
Zaaimaand
Oogstmaand
Aanvullende Informatie
Hoeveelheid | circa 500 zaden |
---|