Tomatenzaden
-
Tomaten vleestomaat Cuor di bue Pomodoro
€ 2,35Grote vleestomaat, type Ossenhart met veel smaak. Maakt vruchten van zo`n 200 gram met roze vruchtvlees. Rijk aan vitamine C, antioxidanten. Geschikt voor binnen en buiten teelt.
Meer Informatie
zaaien: jan – april
oogsten: juli – okt -
Tomaten vleestomaat Golden Koningin
€ 2,15Gele vleestomaat. Buiten- of kastomaat. Uitstekende bron van vitamine C en antioxidanten.
Meer Informatie
zaaien: jan - mei
oogsten: juli-okt -
Tomaten vleestomaat Grappa Gialla
€ 2,15Vleestomaat Ook bekend onder de naam Yellow Brandywine
Meer Informatie
Een oud tomatensoort dat reeds meer dan 200 jaar wordt doorgegeven. Brandywine is een gezonde klimmer met een aardappelblad. Geel van kleur en weegt tot zo’n 500 gram. Heerlijk in sauzen en vooral in soepen.
zaaien: feb - april
oogsten: juli - sept
-
Tomaten vleestomaat Marmande
€ 2,15Vleestomaat
Meer Informatie
Half compacte planten met grote rode geribde vleestomaten. Smakelijke vruchten van zo`n kleine 200 gram per stuk. Echt een soort voor buiten.
zaaien: feb - mei
oogsten: juli - okt -
Tomaten vleestomaat Pink Brandywine
€ 2,15Vleestomaat
Meer Informatie
Brandywine is een beroemd en historisch ras van de wederdopers uit 1885 en is vernoemd naar de Brandywine-rivier in Pennsylvania. Een vleestomaat van wel 300-400 gr.met een verrukkelijke, nog echt ouderwetse tomatensmaak.Tijdig blad plukken en dieven om ziekten te voorkomen.
zaaien: maart - mei
oogsten: juli - okt -
Tomaten vleestomaat Pyros F1
€ 4,50Deze vleestomaat, welke ongevoelig is voor diverse ziektes, is geschikt voor binnen- en buitenteelt. Produceert aromatische vruchten van ca. 150 gram.
Meer Informatie
zaaien: maart – mei
oogsten: juni – okt
-
Tomaten vleestomaat Supersteak F1
€ 2,35Vleestomaat
Meer Informatie
Een echte gigant onder de vleestomaten, met vruchten met een gewicht tot soms meer dan 500 gram. De plant is bijzonder goed bestand tegen de tomatenziekten.
zaaien: maart - mei
oogsten: juli - okt
-
Tomatillo of Mexicaanse Aardkers
€ 2,10De vruchten zijn sappig en zoetzuur en rijk aan vitaminen. U kunt ze rauw eten, een chutney van maken of voor een saus gebruiken ( b.v. Salsa verde). Hoe meer zon hoe zoeter de vruchten.
Meer Informatie
zaaien: maart- april
oogsten: aug - nov
