Details
Petroselinum crispum
Een grofbladig soort met een krachtige smaak, resistent tegen meeldauw. Het hoge vitamine A, B en C gehalte verrijkt uw maaltijden, toegevoegd aan kruidenkwark of kruidenboter zal het verrassen met zijn intense smaak.
↑ 30 cm
zaaien: het hele jaar
oogsten: het hele jaar
ca. 500 zaden
Tuinzaden kruidenzaden peterseliezaden Peterselie Laura
Peterselie
Herkomst : Zuid-Europa. Peterselie is een van de meest gebruikte keukenkruiden en wordt vaak gebruikt als garnering. Het is gezond vanwege het hoge Vitaminegehalte A en C. Bovendien stimuleert het de spijsvertering, werkt vochtafdrijvend en kan slechte adem verbeteren. Peterselie is makkelijk te kweken en houdt van een plaats in de zon of halfschaduw.
Specificaties
Zaaimaand
Oogstmaand
Pot mogelijk
Aanvullende Informatie
| Hoeveelheid | circa 500 zaden |
|---|